Nagradna igra: Odkrij božične jaslice po kotičkih srednjeveškega Štanjela

Naj Vam božične jaslice, ki predstavljajo delo pridnih rok vaščank in vaščanov Štanjela, pričarajo praznično vzdušje.

datum: 10.12.2017

kategorija: Priporočamo

Sprehodite se po srednjeveških ulicah in odkrijte božične jaslice, ki se skrivajo na okenskih policah, pragih kraških hiš, dvoriščih, zidovih …

Božične jaslice

Nagradna igra »Odkrij božične jaslice po kotičkih srednjeveškega Štanjela« se bo pričela v nedeljo, 17. decembra 2017 ob 14. uri. Jaslice po vasi bodo označene in postavljene na bolj ali manj skritih kotičkih Štanjela. Naloga obiskovalcev bo, da jih najdejo, istočasno pa označijo na zemljevidu, ki ga bodo prejeli na posameznih točkah po vasi in v pisarni TIC-a. Prvi dan razstave, ob dogodku Predpraznični Štanjel 2017, bomo izžrebali nagrajence, ki bodo prejeli praktične nagrade. Ob poteku nagradne igre v začetku novega leta pa bodo še trije srečneži, ki bodo pravilno izpolnili in pravočasno oddali zemljevide, nagrajeni.

Zemljevid Štanjela bo ves čas razstave (17.12. – 7.1.) dostopen na različnih lokacijah (pisarna TIC-a, Vhodni, Kvadratni in Kobdiljski stolp ter na vaški ulici pred Kraško hišo). Pravilno izpolnjene zemljevide bodo udeleženci lahko oddali v pisarni TIC-a med uradnimi urami oz. pustili v poštnem nabiralniku Javnega zavoda Komenski Kras na vhodu pred grajskim dvoriščem.

O splošnih pogojih sodelovanja si preberete tukaj: Pogoji sodelovanja in navodila v nagradni igri_Predpraznični Štanjel 2017.pdf

Božične jasliceBožične jaslice

Prijazno vabljeni, da si ogledate božične jaslice po ulicah starega mestnega jedra Štanjela, ki bodo na ogled do 7. januarja 2018.

Srečno pri odkrivanju!


Kontakt:
Javni zavod Komenski Kras
TIC Štanjel Tel.: +386 (0)5 769 00 56
Gsm: +386 (0)41 383 986
tic.stanjel@stanjel.eu
www.stanjel.eu

Vrnitev na seznam